Păstrăm Amintirile Corect cu Myphotobook

album1
De câțiva ani încoace combinația dintre traveling și photography a devenit o adevărată pasiune pentru mine și soțul meu. Am încercat să facem cât mai multe poze cu toate locurile și oamenii noi, tradițiile și cultura din fiecare țară pe care o vizitam. În ultimii 5 ani am umplut cu poze din călătorii zeci de gigabytes în PC-urile noastre, însă rareori se întâmpla să deschidem măcar o mapă cu fotografii pentru a ne reaminti cât de bine a fost.
Myphotobook.md a venit cu soluția perfectă de a păsta amintirile în cel mai corect mod. Am creat o fotocarte unde am inclus cele mai importante poze din țările și orașele care le-am vizitat. Ba chiar mai mult, această carte am făcut-o cadou soțului meu care a rămas foarte impresionat de ce a ieșit.
Pe rafturile bibliotecii noastre stau încă câteva fotocărți realizate împreună cu Myphotobook, pe care cu drag le răsfoim noi, precum și cei ce vin în ospeție. Acum odată ce se adună ceva poze noi, mă trage mâna să deschid editorul Myphotobook și să fac o carte nouă.
Dacă ați călătorit și aveți o groază de poze pline de emoții și fericire, nu ezitați să investiți până la urmă în amintirile voastre. Creați albume, improvizați cu texte și aranjamete, faceți cadouri celor apropiați, bucurați-vă pe voi și pe cei din jur, pentru că amintirile contează!

album-photo-2

album-photo-6

album-photo-8

album-photo-11

album-photo-12

album-photo-16

album-photo-14

album-photo-13

album-photo-21

album-photo-9

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*